Почетна
  • Регистрација
18

Оли - Шпед

Секојдневно унапредување Повеќе...
04

Оли - Шпед

Квалитетна услуга Повеќе...
19

Оли - Шпед

Брзи и точни Повеќе...

Logo-ENlogistics

 

ОЛИ-ШПЕД постои на пазарот осум години и запослува 50 вработени.

Стратешка определба на фирмата е контунииран развој и унапредуванје на фирмата ,традиција и деловно партнертство со клиентите.

ОЛИ ШПЕД

Благодарение на современиот начин на работа и организација со нови идеи и прилагодуванје на пазарот ,нашата компанија изгради настап на пазарот на кој нуди низа од услуги

 

 -меѓународен транспорт

 -дистрибуција

 -контенејрски транспорт

 -селидбени услуги

 -комунални услуги

 -сервис

Транспорт

transport

Транспорт

 Вршиме секаков транспорт од 1 д 10 тона должина до 7 метри, ширина до 2,4 метри и висина до 2,4 метри, можеме да утовариме палети до 1 тон со нашите лифтови платворми.

 

Дистрибуција

sl2

 Вршиме дистрибуција на секаков вид трговска стока, суровини и амбалажа низ цела Македонија. доставата ја вршиме до фирми, магацини, маркети или мали дуќани со комплетна логистика. Наша обврска е уредно превземање и раздолжување на излезно влезна документација според потребите на клиентите

 

Комунални услуги

sll3

Вршиме собирање на фекални води, поплави и други отпадни води до 50 метри одалеченост и 6 метри длабочина. Исто така овозможуваме редовно полевање на зелени површини и дотур на техничка вода. Чистење на улици, паркинзи и складишта со техничка вода

Во итни случаи имаме најбрза и најефикасна рекација за решавање на секаква ситуација

 

ОЛИ ШПЕД ДОО

Почитувани посетители, добредојдовте на нашата веб страна, тука ќе Ви бидат презентирани информации за услугите кои ги нуди нашата компанија

Достапни во секое време

    Сите услуги се достапни на нашите клиенти 24 часа во денот, 7 дена во неделата и 365 дена во годината. Нашата услуга е брза, квалитетна, прецизна и достапна секаде и во секое време.

    Иамаме решение за секаква потреба на нашите клиенти. Нашиот тим е професионално обучен и спремен да одговори на ссекоја работна задача. Нашиот возен парк е прилагоден да одговори на секоја работна задача. Нашиот возен парк е прилагоден да одговори на сите потреби и ситуации

sodrzina

..Врвен професионализам во услугите кои ги нудимте ! Традиција, искуство и знаење..